godo cooperatieve spaar en kredietbank | www.goudengidssuriname.com
  • You are here:
  • Banks
  • godo cooperatieve spaar en kredietbank

godo cooperatieve spaar en kredietbank

godo cooperatieve spaar  en kredietbank
godo cooperatieve spaar en kredietbank 0 5 0

Avg of 0 Ratings

Your Rating

Be the first to review

139 - 143 po box 26 Keizer Straat, Paramaribo, Paramaribo

T 421546
F 411609

Mensen helpen mensen

Type:
Banks
Categories:
General info

De Coöperatieve Spaar- en Kredietbank Godo G.A. is de eerste en enige coöperatieve bank van Suriname. Na 39 jaar succesvol geweest te zijn als kredietcoöperatie werd Godo op 1 juni 2010 officieel een algemene bank. Sindsdien bieden wij alle financiële diensten en producten die passen bij een hedendaagse bank. Tegelijkertijd blijft de coöperatieve gedachte stevig verankerd in de structuur en visie van Godo: mensen helpen mensen.

Dat betekent dat u bij de Coöperatieve Bank Godo terecht kunt voor sparen, leningen, overmakingen, verzekeringen en beleggen. Via internetbankieren, ATM en POS-apparatuur kunt u makkelijk geld overboeken, geld opnemen en producten en diensten elektronisch betalen. Het betekent ook dat Godo zich net als voorheen blijft inzetten voor de financiële zekerheid van individuen, kleine en micro-ondernemingen en grote bedrijven. We zijn er om de financiële draagkracht van de mensen te verbeteren en ook om de kleine ondernemers te helpen. We staan dichtbij de mensen, ook letterlijk dankzij onze decentrale kantoren. We zijn en blijven actief in microkrediet en met kleinschalige spaarprojecten voor iedereen. Bij Godo staan de leden en klanten centraal, niet het kapitaal.

About Us

Suriname Yellow Pages is the printer of the local directory in Suriname. We are responsible for all modifications to businesses their company information. Suriname Yellow Pages is an important tool when it comes to finding a product or service. It is published annually and distibuted free of charge.

Connect With Us

 

Download Our App

SYP icon android