www.goudengidssuriname.com - CSA

CSA

csalogo

Het idee van de Customer Service Awards is ontstaan in 2003 toen de heer Lucien Naarden zocht naar een manier om het voor bedrijven aantrekkelijk te maken om aan Customer Service en Klantvriendelijkheid te doen. Elke organisatie, instelling en professional zou de consument met respect en waardering moeten behandelen zodat de klant met een welkom gevoel de deur binnenkomt en met een tevreden gevoel de deur weer uitstapt.

We zien gelukkig dat in Suriname steeds meer bedrijven hierop focussen en de klant inderdaad als koning zien. Hiermee zorgen zij voor een tevreden klant die terugkomt en zijn ervaringen deelt met andere consumenten. Om de impact van dit initiatief zo groot mogelijk te laten zijn is een samenwerking aangegaan met verschillende partijen. Deze zijn zowel bedrijfsleven organisaties als consumenten verenigingen. Daarmee wordt gezocht naar een goede match tussen aanbieder en afnemenr van product en dienst.

Een bedrijf met een goede Customer Service en Klantvriendelijkheid zorgt ervoor dat zijn/haar concurrentie positie groeit en daardoor krijgt het economische klimaat van Suriname een boost. De verschillende Consumenten organisaties hebben als hoofddoel de belangen van de consument te behartigen zodat ook de consument zich steeds beter bewust worden van hun recht op een bevredigde behandeling. De Suriname Yellow Pages wil met de sponsoring van de Customer Service Awards een  samenwerking bereiken van alle betrokken partijen.

Vanaf 2014 heeft zij voor een breder draagvlak de Stichting Customer Service And Certification opgericht die de voorbereiding en organisatie van customer service en de daarmee samenhangende awards voor haar rekening zal nemen.

 Daarmee treedt Suriname Yellow Pages enigzins op de achtergrond, hoewel zij betrokken blijft bij het voorzien van trainingen en adviezen aan de stichting.

About Us

Suriname Yellow Pages is the printer of the local directory in Suriname. We are responsible for all modifications to businesses their company information. Suriname Yellow Pages is an important tool when it comes to finding a product or service. It is published annually and distibuted free of charge.

Connect With Us

 

Download Our App

SYP icon android